Child of Bodom Admin
Počet príspevkov : 178 Join date : 21.09.2010 Age : 64 Bydlisko : Doma
| Predmet: Navrhy a pripomienky pre buduce forum Pi apríl 15, 2011 4:04 pm | |
| Ahojte,
Vzhladom k tomu, ze sa pripravuje uz tolko ospevovane forum /zatial nanho nie je cas/, chcel by som sa spytat na vase nazory ohladom tohot fora. Viem, ze sme tu len niekolki, no, v zaujme nas vsetkych mi pomozte, aby sme na novom fore mali co najviac stalych a aktivnych clenov. Dakujem :) | |
|
Don Sup Člen realizačného tímu, náborár
Počet príspevkov : 126 Join date : 28.09.2010
| Predmet: Re: Navrhy a pripomienky pre buduce forum Ne december 25, 2011 10:02 pm | |
| Ako navrhujem, aby ste tomu spravili ešte väčšiu reklamu. A aby nás tu bolo viac, nech tu dotrepeme aspoň našu celú triedu. | |
|
Sheepah Admin
Počet príspevkov : 141 Join date : 21.09.2010 Bydlisko : Tá diera tam na Slovensku, jedna z mnoho
| Predmet: Re: Navrhy a pripomienky pre buduce forum Po december 26, 2011 6:36 pm | |
| Aj keď som za pre pokračovanie tohoto fóra, celú triedu tu asi nedotrepeme, lebo si budú myslieť, že to je blbosť, a že to netreba, však načo je aj Facebook, však? Ale tak, som si istý, že graficky to bude dobré, a obsah je vlastne už dosť dobrý taký aký je, a ak sa aj podarí dostať sem viac ľudí, tak sa určite rozrastie, a nebudeme iba počítať mačiatka alebo písať nezmyselný príbeh v ktorom ľudia preťahujú lyžice a vstávať z mŕtvych - budeme sa venovať iným témam, a možno bude to lepšie než len tá triedna skupina na FB. Noo, a celkovo sa asi skôr všetko uvidí, až keď to tu bude, ak to tu bude.
EDIT: @Child of Bodom: Tak som sa pozrel na to PhpBB a poviem tak, že... čo? Ne počkať, som stiahol tote veci, len neviem, či správne, a k tomu ešte keď chcem ten vec na pracovanie s .php tak my to nejak nefunguje. | |
|
Sponsored content
| Predmet: Re: Navrhy a pripomienky pre buduce forum | |
| |
|