| Fórum, na ktorom sa nestratíte a budete mať vždy kde písať Presúvame sa... k lepsiemu! Coming Soon! |
|
| Výhovorky (Pre vaše polovičky, proste pre hocikoho) | |
| | Autor | Správa |
---|
Child of Bodom Admin
Počet príspevkov : 178 Join date : 21.09.2010 Age : 64 Bydlisko : Doma
| Predmet: Výhovorky (Pre vaše polovičky, proste pre hocikoho) Št december 02, 2010 6:41 pm | |
| Tato tema bola vytvorena pre uzivatelku Zuzičkáá, no nie len pre nu, ak potrebujete vyhovorku, spytajte sa! my vam uz nieco poradime :D | |
| | | Zuzičkáá Member
Počet príspevkov : 69 Join date : 21.09.2010 Bydlisko : Slovensko, Poprad :D
| Predmet: Re: Výhovorky (Pre vaše polovičky, proste pre hocikoho) Št december 02, 2010 7:17 pm | |
| Ďakujem, že si pre mňa založil túto tému. Nebude len pre mňa, samozrejme, je hlavne pre vás. Ako ste sa už mohli dozvedieť, budeme sa tu venovať našim aj vašim problémom. Riešením budú výhovorky.
V dnešnej dobe sa vyhovára hádam každý. Aj keď sa možno nevyhovárame radi, uričte ste sa snažili nejak nenápadne odbočiť od témy, alebo vymyslieť dlhý príbeh, ktorému by ostatní mali uveriť. No a tu je problém. Niekedy nevieme čo povedať. Preto sme založili túto tému, v ktorej by sme si navzájom pomáhali s vymýšlaním výhovoriek.
Tak na začiatok; Včera som povedala určitému človeku to, čo som asi nemala robiť. Vymyslela som si pár vecí, síce neviem prečo, ale skočil mi na moje klamstvo a teraz neviem, čo ďalej. Povedala som, že sa na ňho veľmi hnevám a že som s ním skončila. No, nemyslela som to až tak vážne, ako to ten dotyčný pochopil. Pomôže mi niekto? :) | |
| | | Child of Bodom Admin
Počet príspevkov : 178 Join date : 21.09.2010 Age : 64 Bydlisko : Doma
| Predmet: Re: Výhovorky (Pre vaše polovičky, proste pre hocikoho) Št december 02, 2010 7:23 pm | |
| V prvom rade by si mu mala asi vsetko povedat, aby si o tebe nemyslel, ze chces, aby ti uveril pravdu, ver mi, aj ked si myslis, ze ti na tvoj "pribeh" alebo vyhovorku kazdy skocil, v skutocnosti sa vzdy najde nejaka potvora malickost, ktora ta prezradi, ver mi, viem o com hovorim. Potom mu vsetko povedz na rovinu a az potom zistis, ci je to tolerantny clovek, ktory dokaze odpustat, alebo nejaky d***l, ktory si mysli, ze ked sa bude hnevat, nieco tym vyriesi. Skus to :D | |
| | | Sheepah Admin
Počet príspevkov : 141 Join date : 21.09.2010 Bydlisko : Tá diera tam na Slovensku, jedna z mnoho
| Predmet: Re: Výhovorky (Pre vaše polovičky, proste pre hocikoho) Št december 02, 2010 8:01 pm | |
| Rád by som dodal, že ktokoľvek môže pridávať nové témy | |
| | | Don Sup Člen realizačného tímu, náborár
Počet príspevkov : 126 Join date : 28.09.2010
| Predmet: Re: Výhovorky (Pre vaše polovičky, proste pre hocikoho) Po december 27, 2010 4:15 pm | |
| mam problem neznam z coho sa mam uz tesit a to su vianoce fsecko skoro je uz na pip :( pomozetemi ?
Založ prosím novú tému, ktorá sa bude týkať tvojho problému. -Sheepah
Presne, zaloz novu temu, potom ti radi odpovieme. -Child Of Bodom | |
| | | Sponsored content
| Predmet: Re: Výhovorky (Pre vaše polovičky, proste pre hocikoho) | |
| |
| | | | Výhovorky (Pre vaše polovičky, proste pre hocikoho) | |
|
| Povolenie tohoto fóra: | Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
| |
| |
| |
|