| Porsche - Všetko, čo by ste mali vedieť | |
|
|
Autor | Správa |
---|
Don Sup Člen realizačného tímu, náborár
Počet príspevkov : 126 Join date : 28.09.2010
| Predmet: Porsche - Všetko, čo by ste mali vedieť Ut október 05, 2010 3:06 pm | |
| V tejto téme sa dozviete novinky aj históriu značky Porsche. - Napríklad o nových modeloch s propozíciami, alebo o prototypoch tejto nemeckej automobilky. Tento rok v auguste vyšiel od Porsche model GT 2, je to okruhový model, no predáva sa aj súkromným osobám. Tento model nahradí starú GT 2.
- Porsche po uspechu s cayenom vytvára prototypy mensej verzie cayen. Prvy prototyp je na svete a nic okrem karoserie nieje zname
Teším sa na vaše komentáre aj doplnenia. :lol:
Naposledy upravil Don Sup dňa Pi október 08, 2010 5:57 pm, celkom upravené 1 krát. | |
|
| |
Child of Bodom Admin
Počet príspevkov : 178 Join date : 21.09.2010 Age : 64 Bydlisko : Doma
| Predmet: Re: Porsche - Všetko, čo by ste mali vedieť Pi október 08, 2010 4:10 pm | |
| OMG!, sak v tom Porsche su co za psychopatov? sak Cayman je uz podla mna poriadne male kupé, nieto este mensie, ale ked myslia, tak myslia...
A ta GT2 moze byt celkom v pohode, akurat keby dali to do Bremba na komplet tuning verziu, jak Mercedes svoje SLK | |
|
| |
| Predmet: Re: Porsche - Všetko, čo by ste mali vedieť Pi november 19, 2010 4:43 pm | |
| Poslenda praca Porsche su Cayman R a Boxter spider a vynovilo modeli Cayman a Boxter. Novy model Cayman R je sportovejsia uprava modelu S. Vratane spojlera a blatkikov. O motorizacii sa vela nevie lebo model je na trhu iba 25 dni. Boxter spider je krasne sportove auto. Je vlastne cele oblatnikovane ale ako vychadza z navu je to kabriolet. oba modeli su o tu tisicku drachsie ale aj vykonejsie a aj nizsie. spider ma 0-100 za 4,9 sekundy a R za 4,7 sekundy oba modely maju v zakladnej motorizacii 3,4L motor.su to dve krasne auta a chcel by som si ich kupit.
a co vy som zvedavi na vase doplnujuce info :D | |
|
| |
Child of Bodom Admin
| Predmet: Re: Porsche - Všetko, čo by ste mali vedieť Po november 29, 2010 7:02 pm | |
| podla mna to ani nemuseli robit, isto na tom prerobia a ked chcem sportiak naco si budem kupovat kabrio, ked mozem mat pekne kupe a ked je na tych kabrioletoch platena strecha, tak su v ****. kazdy 2. zlodej sa tam vlupe, slohne co sa da, ja by som pri tejto kategorii volil len kupe, ziadne sprostosti oblatnikovane :D | |
|
| |
| Predmet: Re: Porsche - Všetko, čo by ste mali vedieť Po november 29, 2010 8:53 pm | |
| nemachruj a naco robka mercede a ine znacky kabriolety no na te tie na hovno | |
|
| |
Child of Bodom Admin
| Predmet: Re: Porsche - Všetko, čo by ste mali vedieť Ut november 30, 2010 2:29 pm | |
| hej, sak ja nekritizujem len kabriolety od Porsche, ale od kazdeho, sak to je este vacsia sprostost, jak ist v 30 stupnovom mraze v aute s otvorenymi oknami | |
|
| |
| Predmet: Re: Porsche - Všetko, čo by ste mali vedieť So december 04, 2010 4:00 pm | |
| sorač v zime sa s kabrileotom neveľmi nejazdí, iba keď máš kovovu a nie plátenu strechu. a napr v niektorích štátoch je furt teplo a ked ti je teblo ta si stiehnes sttrechu a hned ti je fasa. | |
|
| |
Child of Bodom Admin
| Predmet: Re: Porsche - Všetko, čo by ste mali vedieť So december 04, 2010 8:37 pm | |
| Ani ne, skor by som uprednostnil, aby som si dal poriadnu klimu, a nie, aby mi tam dakto pozeral do interieru. Ale s tymi klimami, pozeram, ze to ide dolu vodou. Co mame Feliciu, tam to fuka este dobre, ale oco si kupil Kiu a tam ked mas na plno klimu, tak to ako vo Felicii na pol vykonu. Inac dik, ze aspon ty sa zapajas do "automobilovych" tem :D. | |
|
| |
| Predmet: Re: Porsche - Všetko, čo by ste mali vedieť Ne december 05, 2010 3:57 pm | |
| ale vies ze klíma je neekologická a ešte mas vraj aj vyššiu spotrebu. to s tým fúkaním je naschvál kvoli zdraviu
P.S. sak som nejaký motorista ne :D | |
|
| |
Child of Bodom Admin
| Predmet: Re: Porsche - Všetko, čo by ste mali vedieť Ne december 05, 2010 6:36 pm | |
| Tak ta klima zvysuje len o asi 0,7 litra/100km spotrebu, a stale to mas lacnejsie, nez to kabrio. | |
|
| |
| Predmet: Re: Porsche - Všetko, čo by ste mali vedieť Ne december 19, 2010 6:21 pm | |
| sak podla toho kde keby se som v majami (neznam jak sa to pise ) tak si kupim ne na sem by som si nekupl ani sa nic | |
|
| |
Child of Bodom Admin
| Predmet: Re: Porsche - Všetko, čo by ste mali vedieť Po december 20, 2010 7:38 pm | |
| ja by som si nekupil cabrio, ani keby som bol v Miami :P | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Porsche - Všetko, čo by ste mali vedieť | |
| |
|
| |
| Porsche - Všetko, čo by ste mali vedieť | |
|